AFS Vlaanderen

Programmabrochures

Print | grafisch ontwerp

AFS is een vrijwilligersorganisatie die internationale uitwisselingen organiseert voor jongeren en jongvolwassenen en zich inzet om samen met actieve vrijwilligers en onderwijsinstellingen ook in Vlaanderen bij te dragen aan een respectvolle en rechtvaardige samenleving.

#AFSEFFECT

Print | Strategie | branding | grafisch ontwerp

Samen met Cojak ontwikkelde SAKADO een campagne voor AFS Vlaanderen om de nieuwe missie duidelijk over te brengen bij de vrijwilligers en comités, zodat ze zich meteen ambassadeurs voelen van deze nieuwe aanpak. 

Het basisidee is eenvoudig. We drukken verschillende posters (50 op 50 cm) die de nieuwe missie en het AFS-effect op een visuele manier tonen. De poster kunnen enerzijds gewoon gebruikt worden, maar dienen vooral ook om kartonnen kubusvormige dozen mee te bekleden. Zo hebben jullie letterlijk een blokkendoos om de hele AFS-missie op een speelse en visueel interessante manier uit de doeken te doen. De dozen zetten we in als modulair communicatiekanaal waar de verschillende stakeholders zelf mee aan de slag kunnen. 

TERRA

Print | grafisch ontwerp

SAKADO werd door AFS Vlaanderen uitgekozen om de layout van verschillende publicaties te verzorgen. Ondermeer het tijdschrift Terra werd door ons gerestyled en behoort voortaan tot een van de vaste onze vaste opdrachten.